Inscrie-te / Intreba-ma

Altitude Expeditions Team este echipa ta de munti inalti!

Pentru a participa la expeditii sau stagii de pregatire, te inscrii sau pui intrebari suplimentare.
Beneficiezi in acest fel de consiliere in legatura cu obiectivului ales, de evaluare a stadiului actual de pregatire, de recomandari privind antrenamentul, echipamentul necesar si integrarea in echipa. Te inscrii si primesti un mail de confirmare in care ti se solicita informatii legate de experienta ta montana.
Dupa decizia comuna de participare la expeditia aleasa, definitivarea inscrierii se face prin semnarea unui contract si achitarea avansului.

 

Formular de inscriere


  NUME SI PRENUME

  EMAIL

  TELEFON

   

   
  Cat costa?
  Gasesti informatii despre pret, ce include si ce nu, pe pagina expeditei sau a stagiului de pregatire, la Organizare.
  Cum si unde achit?
  Plata o poti face in contul in lei nr. RO43 RNCB 0074 1636 7449 0001 deschis la BCR Sucursala sector 3, Bucuresti, beneficiar Popescu Ovidiu Ion PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, avand sediul in Brasov, Str. Poiana lui Stechil nr.7, jud. Brasov, cod unic de inregistrare 41063405. Specifica numele participantului si programul penrtu care se face plata. Este recomandat sa trimiti dovada de plata pe mail newsaltitudine@gmail.com.
  Pana cand pot sa ma inscriu?
  Gasesti informatii despre data limita a inscrierii si esalonarii platii pe pagina expeditei sau a stagiului de pregatire respectiv, la Organizare.