PROGRAMATE

Perioada: 28.06 – 6.07.2019 (9 zile)

Grup: minim 6 – maxim 9 participanti

Pret: 435 Euro

Ce include

 • Sunt 9 zile, din care 7 zile consecutive cu ascensiuni efective
 • Cazare 8 nopti la pensiuni
 • Mic dejun, gustare si dulciuri in ascensiunile pe munte 8 zile
 • Ghid de turism, ghid montan si monitor al Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor pe tot parcursul programului

Ce nu include

 • Echipamentul individual
 • Mesele altele decat cele specificate
 • Transport auto cca 1580 km. Costul depinde de numarul de persoane inscrise si varianta de transport aleasa de comun acord: cu autoturisme proprii optimizand numarul de pasageri sau cu vehicul inchiriat. Aproximativ 190 euro/persoana
 • Costurile suplimentare ocazionate de intreruperea participarii la Circuit

Termene de inscriere si plata

 • Inscrierea si achitarea avansului de 200 Euro pana cel tarziu pe data de 5 iunie 2019
 • Restul sumei pana pe 15 iunie 2019

VREAU INFORMATIIINSCRIE-TE

Important

Pentru a obtine cea mai buna sansa de reusita pentru Altitude Expeditions Team, organizatorul poate ajusta programul intregii deplasari, astfel incat sa-l adapteze celei mai recente prognoze de vreme obtinute la momentul sosirii in zona. De asemenea, va avea ca prioritate buna desfasurare a expeditiei intregii echipe, fiind o organizare de grup, si nu o ghidare personala.

Scopul principal al expeditiei este atingerea varfului. Deoarece este o activitate care depinde de o serie de factori – conditii de vreme, performanta individuala si aspecte legate de apartenenta la echipa, atingerea obiectivului nu este o garantie.

Fiecare participant trebuie sa respecte deciziile organizatorului referitoare la ruta, orar, siguranta si buna functionare a echipei, pe toata perioada parcursului montan, adaptarea si sincronizarea la grup fiind esentiale pentru a avea o ascensiune de succes.

Echipament individual

 • Rucsac de drumetie, 35 L, cu chinga in talie si pe piept
 • Bocanci de munte de vara
 • Sosete
 • Jacheta impermeabila de ploaie si vant
 • Tricouri si bluze de drumetie
 • Fleece drumetie
 • Pantaloni de drumetie
 • Pelerina, husa de ploaie pentru rucsac

 • Bete trekking (optional)
 • Crema de soare (cu filtru SPF50)
 • Balsam pentru buze (cu filtru SPF50)
 • Ochelari de soare cu protectii laterale
 • Recipient pentru apa sau termos
 • Lanterna frontala, baterii
 • Trusa medicamente
 • Folie Sirius

Circuitul 7 Munti in 7 Zile in cifre:

 • 7 varfuri
 • 7 masive muntoase
 • 7 zile consecutive
 • 15.800 m diferenta de nivel cumulata
 • 2.544 m – Vf. Moldoveanu, Muntii Fagaras
 • 2.509 m – Vf. Peleaga, Muntii Retezat
 • 2.507 m – Vf. Omu, Muntii Bucegi
 • 2.303 m – Vf. Pietrosu, Muntii Rodnei
 • 2.238 m – Vf. Piscu Baciului (La Om) , Muntii Piatra Craiului
 • 1.907 m – Vf. Ocolasul Mare, Muntii Cehlau
 • 1.437 m – Vf. Poienita, Muntii Metaliferi

Despre munti

Din intreg lantul muntos carpatic care se intinde pe teritoriul a sapte tari, Carpatii Romaniei reprezinta 51%, desfasurandu-se pe o lungime de 800 km si reprezentand 28% din teritoriul tarii.

Muntii Fagaras – Vf. Moldoveanu 2.544 m

Muntii Fagaras fac parte din Carpatii Meridionali si masoara aproximativ 70 de km. Seamana cu o coloana vertebrala uriasa orientata de la est la vest, avand coastele – culmile – orientate de la nord la sud. Culmile din partea nordica sunt scurte si abrupte, iar cele din partea sudica sunt lungi si domoale. Muntii Fagarasi se intind pe o suprafata de peste 2.400 km2, de aproximativ 7.5 ori mai mare comparativ cu cea a muntilor Bucegi.

Pe cuprinsul intregului masiv se gasesc 8 varfuri de peste 2500 m, Vf. Moldoveanu fiind cel mai inalt din tara, cu cei 2.544 m.

Muntii Retezat – Vf. Peleaga 2.509 m

Muntii Retezat sunt denumiti “muntii celor 80 de lacuri”. Sunt localizati in partea de vest a Romaniei, in Carpatii Meridionali, in Parcul National Retezat.

Retezat este cel mai vechi parc national din tara, fiind infiintat in anul 1935 la initiativa profesorului Alexandru Borza, fondatorul Gradinii Botanice din Cluj-Napoca si a savantului de renume mondial Emil Racovita. Retezatul este considerat cel mai complex si mai grandios masiv montan din toate sectoarele geografice ale Carpatilor romanesti. Originalitatea sa consta in existenta unor spectaculoase creste alpine care depasesc 2000 de m inaltime si un relief sculptural, in care s-au imprimat urmele a doua mari glaciatii. Parcul are o o suprafata de 38.138 ha si in interiorul sau exista douazeci de varfuri de peste 2000 m si peste 80 de lacuri glaciare, intre care Lacul Bucura, care este cel mai mare lac glaciar din tara – 8.9 ha, respectiv Lacul Zanoaga, cel mai adanc lac glaciar din Romania – 29 m.

Cel mai inalt varf din Retezat si al saptelea din tara este Peleaga, de la cei 2509 m putandu-se vedea intr-o zi senina multi din “ochii albastri” ai Retezatului. Cel de-al doilea varf din masivul Retezat este Papusa, avand o altitudine de 2504 m.

Muntii Bucegi – Vf. Omu 2.507 m

Masivul Bucegi, cu o suprafata de circa 300 km2, se afla la extremitatea estica a Carpatilor Meridionali. Are o forma de potcoava deschisa spre sud, din centrul careia izvoreste raul Ialomita. Ramurile principale ale potcoavei se intalnesc in extremitatea nordica chiar in Varful Omu, punctul culminant al masivului.

Cu o altitudine de 2507 metri, Vf. Omu este clasat al saselea intre varfurile muntoase din Romania. Varful Omu este vizibil de pe creasta Pietrei Craiului, precum si din Valea Prahovei. Pe Varful Omu se afla Cabana Omu, precum si Statia meteorologica Varful Omu, care este considerata locul cel mai inalt din Romania populat permanent. Conform directiei Topografice Militare Romane (DTM), la borna topografica din spatele statiei meteorologice sunt 2.504,9 metri. La baza Cabanei Omu inaltimea este de 2.507 m, cu 2 metri peste borna topografica. Cel mai inalt punct natural din Muntii Bucegi este de 2514 m, in varful stancii (bolovanului) de langa cabana.

Muntii Rodnei – Vf. Pietrosu 2.303 m

 Cunoscuti si sub denumirea de Muntii Bucovinei, Muntii Rodnei fac parte din grupul de nord al Carpatilor Orientali. Culmea principala are o lungime de peste 50 km si o latime de 30–40 km. Aici se gaseste la altitudinea de 1300 m cea mai mare cascada din tara – Cascada Cailor, cu o cadere de peste 80 m.

Varful Pietrosu este cel mai inalt pisc muntos din Muntii Rodnei cu 2.303 metri. De asemenea, este cel mai inalt varf din intregul lant al Carpatilor Orientali, fiind impartit intre judetele Maramures si Bistrita Nasaud.

Muntii Piatra Craiului – Vf. Piscu Baciului (La Om) 2.238 m

Muntii Piatra Craiului sunt un lant muntos aflat la sud-vestul Carpatilor Orientali, dar care apartine lantului Carpatilor Meridionali, gasindu-se in nord-estul acestora. „Crai”-ul, cum este adesea alintat, este o „lama” taioasa si abrupta de roci sedimentare, in special roci calcaroase de varsta jurasica, lunga de aproximativ 24 – 26 km si lata de aproximativ 6 – 8 km.

Garofita Pietrei Craiului (Dianthus callizonus) este o planta foarte cunoscuta: poarta la varf o floare cu corola de cca. 3 cm in diametru, de culoare rosu-carmin, formata din cinci petale, dintate la varf. Florile la baza au o pata purpurie, impestritata cu alb si cu peri albi, matasosi, stralucitori. In centrul florii se afla un inel purpuriu caracteristic. Garofita Pietrei Craiului infloreste in luna august, pe branele stancoase si grohotisurile din Piatra Craiului.

Altitudinea maxima a Pietrei Craiului este atinsa in varful La Om, cunoscut ca Piscul Baciului, avand 2.238 m.

Muntii Ceahlau – Vf. Ocolasul Mare 1.907 m

Masivul Ceahlau este cel mai inalt din grupa Muntilor Bistritei si apartine Carpatilor Orientali. La poalele lui, la circa 800 de m altitudine se afla statiunea turistica Durau. Cel mai apropiat oras este Bicaz. Ceahlaul are doua varfuri cu inaltimi foarte apropiate: Ocolasul Mare (1907 m) si Toaca (1904 m). Acesta din urma este faimos, datorita formei sale piramidale, de care se leaga numele unui fenomen fizic – “Umbra piramidei”: in prima saptamana din luna august, umbra Vf. Toaca impreuna cu umbra altor stanci mai mici se suprapun perfect si se unesc la varf, creand o imagine tridimensionala, ca holograma unei piramide.

In padurile Ceahlaului traiesc aproape toate speciile de animale existente in Carpati: ursul brun, cerbul, mistretul, lupul, vulpea, rasul, caprioara, pisica salbatica, jderul de padure, veverita si mandria stancariilor, capra neagra. Tot aici vietuiesc ciocanitoarea neagra – cea mai mare ciocanitoare din Romania si auselul – cea mai mica pasare din Romania.

Pentru oamenii locului, Ceahlau este un munte sacru. Se spune ca din vremea dacilor, Dumnezeu cobora pe Ceahlau si umbla descult prin poieni, oprindu-se la cate o stana sa mangaie mioarele. Unii carturari spun ca aici ar fi fost Kogaionul, muntele sfant al dacilor, cu Jiltul Zeilor, Masa Dacica, Pavilionul dacic, Vulturul lui Traian, Stanca Dochiei si alte locuri care au zamislit legende. Singurul munte cu hram din Romania, Cehlau este considerat al doilea munte sfant al ortodoxiei dupa Muntele Athos. De asemenea, este unul dintre cei mai amintiti munti din literatura romana: Alecsandri, Goga, Cosbuc, Asachi, Hogas, Alecu Russo, Sadoveanu.

Stancile sale, nu foarte inalte, cu forme ciudate, de chipuri de zane adormite sau zei pagani, au nascut sute de povesti si legende. Pasionat cronicar al Muntilor Neamtului, Calistrat Hogas a descris in scrierile lui povestea preafrumoasei Panaghia si a soarelui de pe cer. Panaghia era atat de frumoasa, incat ursitoarele au adapostit-o in munti de mica, pentru a o feri de invidia muritorilor. Insa Soarele, din inaltimile cerului, o privea cu nesat in fiecare zi, iar fata se uita la soare cu acelasi dor in suflet. Si amandoi s-au indragostit. Ceasuri intregi se oprea Soarele din calea lui ca s-o priveasca, infasurand-o in razele sale. Si pana intr-atata s-a marit ziua, in vreme ce noaptea s-a micsorat, ca ajunse amurgul aproape sa-si dea mana cu zorile. Atunci noaptea, suparata, s-a plans lui Dumnezeu care l-a pedepsit pe Soare, sa nu mai rasara de acum inainte, decat invesmantat de neguri, ca sa nu mai ispiteasca sufletele slabe ale muritorilor. Panaghia nu l-a mai vazut pe Soare. Jalea i-a cuprins sufletul si a plans neincetat zile si nopti la rand. Se ruga lui Dumnezeu sa o prefaca in stana de piatra si sa dea din nou drumul zeului zilei si al luminii sa straluceasca pe cer. Dumnezeu i-a implini voia si desi Panaghia s-a prefacut in stanca de piatra, se zice ca inima ei nu s-a impietrit, ca si acum se bucura de razele soarelui, de stralucirea florilor, de vanturile dulci si de caldura mangaietoare a rasaritului si apusului.

O alta legenda legata de Ceahlau este cea a Babei Dochia si a Martisorului. Se spune ca Dochia a avut un fiu, pe numele sau Dragobete, care s-a casatorit impotriva dorintei ei. Pentru a-si necaji nora, intr-o zi rece de iarna, i-a dat acesteia un ghem de lana neagra si a trimis-o la rau sa-l spele, spunandu-i sa nu se intoarca pana cand lana nu devine alba. Fata a incercat sa spele lana, dar chiar daca degetele sale au inceput sa sangereze, culoarea lanii ramanea tot neagra. De disperare, pentru ca nu se putea intoarce acasa la sotul iubit, a inceput sa planga. Impresionat de durerea fetei, Dumnezeu i-a aparut in cale si i-a dat o floare rosie, spunandu-i sa spele lana cu ea. Multumindu-i, fata a pus floarea in apa, a spalat lana si a constatat cu uimire ca lana s-a albit. Fericita ca a reusit sa duca la bun sfarsit aceasta sarcina grea, si-a indreptat pasii spre casa, dar nu a fost primita bine, soacra sa, din contra, auzind povestea fetei a acuzat-o ca Martisor (asa ii spunea fata, deoarece nu-l recunoscuse pe Dumnezeu) era iubitul ei. Dupa aceasta intamplare, Dochia a pornit impreuna cu turma spre munte, fiind convinsa ca primavara venise deja, altfel de unde ar fi putut Martisor sa aiba floarea? Pe parcursul calatoriei sale, si-a scos, rand pe rand, cele doisprezece cojoace pe care le purta, pana a ramas fara nici unul. Dar vremea s-a schimbat. Pe cat de frumos fusese la inceputul zilei, pe atat de urat se facuse acum. Ningea si totul incepuse sa inghete. Dochia a inghetat impreuna cu oile sale, transformandu-se, conform legendei, in stane de piatra.

O alta legenda spune ca cei care se intalnesc pe muntele sfant Ceahlau raman legati intr-un fel sau altul, pentru totdeauna.

Muntii Metaliferi – Vf. Poienita 1.437 m

Parte din Muntii Apuseni, Metaliferii sunt o comoara ascunsa a Carpatilor Occidentali. Dupa un traseu prin padure, se ajunge la Detunata Goala – o minune a naturii:  roci vulcanice de bazalt, verticale, avand forma aproape perfect paralelipipedica, asemenea unei imense orgi de 1158 de metri. Numele Detunatei vine de la zgomotele ca o lovitura de tunet pe care le-au facut bolovanii de mari dimensiuni care s-au desprins si care acum formeaza o mare de coloane la picioarele Detunatei. De pe pe varful ei, panorama este superba.

Asa cum le spune si numele, muntii sunt renumiti pentru bogatia de argint, cupru, plumb, zinc si mai ales aur, care a fost extras inca din timpul imperiului roman, prin mijloace traditionale. Tehnologia romana poate fi admirata la Muzeul Aurului din Rosia Montana, un sat minier cu un cadru natural de exceptie, cu case de patrimoniu.

Cel mai inalt varf este Varful Poienita, cu 1.437 m de unde se pot vedea intr-o panorama de 360o catunele ascunse in vai, pana departe in Abrud, Detunatele, peretii de calcar alb ai Muntelui Vulcan, dar si exploatarea miniera de la Rosia Poieni.

VREAU INFORMATIIINSCRIE-TE

Itinerariu

Rasnov – Glajarie – Vf. Omu 2504 m (Muntii Bucegi) – Glajarie – Sat Pestera – Vf. Piscu sau La Om (Muntii Piatra Craiului)) 2388 m – Cabana Brusturet – Sat Nucsoara, Arges – Stana din Valea Rea – Vf. Moldoveanu 2544 m (Muntii Fagaras) – Stana din Valea Rea – Petrosani – Sat Carnic – Vf. Peleaga 2509 m (Muntii Retezat) – sat Carnic – Rosia Montana, comuna Ibiza – Vf. Poienita 1537 m (Muntii Metaliferi) – comuna Ibiza – Borsa – Schit – Vf. Pietrosu 2303 m (Muntii Rodna) – Borsa – Statiunea Durau – Vf. Ocolasu Mare 1907 m (Muntii Cehalau) – Statiunea Durau – Rasnov

Program

Programul de parcurgere a Circuitului 7 Munti in 7 Zile in Gradina Carpatilor poate suferi modificari, ordinea muntilor fiind stabilita in functie de starea vremii in momentul inceperii Circuitului si de-a lungul parcursului.

 Ziua 1, Vineri 28 Iunie

 • Intalnire la Rasnov in jurul orei 18.00, cazare pensiune, verificare echipament, cunoasterea echipei, comunicarea tuturor detaliilor, cina festiva

 Ziua 2, Sambata 29 Iunie

 • Ascensiune Vf. Omu 2504 m, Muntii Bucegi
 • Transfer auto Rasnov – Glajarie
 • Urcare pe ruta Glajarie – Cabana Malaiesti – Hornul Mare – Vf. Omu 2504 m
 • Retur pe Drumul de Vara – Malaiesti – Glajarie
 • Din Glajarie, transfer auto la Sat Pestera – Casa Folea

 Ziua 3, Duminica 30 Iunie

 • Ascensiune Vf. La Om (Piscu Baciului) 2388 m, Muntii Piatra Craiului
 • Urcare pe ruta Casa Folea – La table – Refugiu Grindul de Jos – Vf. La Om (Piscu Baciului) 2238 m
 • Coborare pe ruta Piscu Baciului – Refugiu Grindul de Jos – Stana din Grind – Cabana Brusturet
 • Transfer auto Cabana Brusturet – Sat Nucsoara, judet Arges

 Ziua 4, Luni 1 Iulie

 • Ascensiune Vf. Moldoveanu (2544 m), Muntii Fagaras
 • Transfer auto Nucsoara – Stana din Valea Rea (Stana lui Burnei)
 • Urcare pe ruta Valea Rea – Saua Vistei – Vf. Vistea Mare 2527 m – Vf. Moldoveanu 2544 m
 • Coborare pe ruta Moldoveanu – Valea Rea
 • Transfer auto Stana din Valea Rea – Petrosani

 Ziua 5, Marti 2 Iulie

 • Ascensiune Vf. Peleaga 2509 m, Muntii Retezat
 • Transfer auto Petrosani – Zona Turistica Carnic
 • Urcare si coborare pe ruta Carnic – Cabana Gentiana – Lacul Pietrele – Curmatura Bucurei – Vf. Peleaga 2509 m
 • Transfer auto Zona Turistica Carnic – Rosia Montana

 Ziua 6, Miercuri 3 Iulie

 • Ascensiune Vf. Poienita 1437 m, Muntii Metaliferi
 • Transfer auto Rosia Montana – comuna Izbita
 • Poenita 1537 m prin Valea Negrileasa, aceeasi ruta la urcare si coborare
 • Transfer auto comuna Bucium, Izbita – Borsa

 Ziua 7, Joi 4 Iulie

 • Ascensiune Vf. Pietrosu 2303 m, Muntii Rodnei
 • Transfer auto pensiune Borsa – Schit
 • Urcare si coborare pe ruta Schit – Statia Meteo – Vf. Pietrosu 2303 m
 • Transfer auto Borsa – statiunea Durau

Ziua 8, Vineri 5 Iulie

 • Ascensiune Vf. Ocolasu Mare 1907 m, Muntii Ceahlau
 • Urcare pe ruta Statiunea Durau – Cabana Fantanele – Piatra Lata – Panaghia – sub Varful Toaca – Cabana Dochia – Vf. Ocolasu Mare 1907 m
 • Coborare pana la Cababa Fantanele unde vom sarbatori finalul si reusita, cina prelungita

Ziua 9, Sambata 7 iulie

 • Transfer Rasnov, pranz festiv intr-o locatie intre Durau si Rasnov (Lacu Rosu, Tusnad)

VREAU INFORMATIIINSCRIE-TE
 

7 Munti in 7 Zile, prima editie 18-24 august 2013

Marti 24 august 2013, a fost validat rezultatul primei echipe care a reusit ascensiunea celor 7 varfuri ale Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in 7 zile consecutive.

Premierea a fost realizata in perioada 18-24 august 2013 de catre urmatoarea echipa: Dor Geta Popescu – 8 August 2013 record de varsta pe Ararat – Turcia,  Pablo Moraga – alpinist spaniol in varsta de 18 ani si Matei Buta – instructor de schi – fotograful Romanilor Frumosi

Pentru prima data, au fost parcurse si atinse 7 varfuri din cele 7 masive muntoase ale Carpatilor in 7 zile consecutive in urmatoarea ordine: 18 aug. Bucegi – Vf. Omu 2504 m, 19 aug. Piatra Craiului – Vf. Piscu Baciului 2237 m; 20 aug. Fagaras – Vf. Moldoveanu 2544 m; 21 aug. Retezat – Vf. Peleaga 2509 m; 22 aug. Metaliferi – Vf. Poienita 1437 m; 23 aug. Rodna – Vf. Pietrosu 2303 m; 24 aug. Ceahlau – Vf. Ocolasul Mare 1907 m.

Pablo Moraga – 18 ani, student la Escuela de Montana de Aragon, corespondent de presa al “La Tribuna de Ciudad Real” si “Revista Oxigeno”, cu succese in alpinismul in Alpi si Pirinei: “7 zile consecutive de efort intens si 15.800 metri diferenta de nivel au fost modul ideal de a cunoaste Carpatii Romaniei si de a urma o ruta si un program de antrenament folosit deja de Coco pentru pregatirea pentru expeditiile in munti inalti.

 Dor Geta Popescu – Clubul Sportiv Montan Altitudine, cea mai tanara alpinista in 2013 pe Mt. Ararat 5137 m, membra a Lotului National de Escalada – copii, din anul 2011, laureata cu cele mai multe ascensiuni in anul 2012 in Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor.

 Matei Buta – Student la New York Institute of Photography, instructor de schi, practicant al soprturilor montane si fotograf al proiectului “Romanii frumosi”, s-a hotarat sa isi practice ambele pasiuni – cea pentru munte si cea pentru fotografie “7 Munti in 7 Zile a insemnat descoperirea posibilitatii de depasire a capacitatilor fizice si mentale in dorinta de cunoastere si asimilare vizuala si senzitiva a celor sapte varfuri ce constituie provocarea acestui circuit.”

7 Munti in 7 Zile, 21-29 iunie 2014

 Au participat Andrei, Amelia si Catalina. Vremea ne-a facut sa schimbam ordinea initiala a parcurgerii celor 7 Munti, rezultand urmatoarea succesiune: Omu, Piscu Baciului, Ceahlau, Pietrosu, Poienita, Peleaga si Moldoveanu.

Cu bucuria parcursului montan, a efortului si a reusitei ajungerii pe fiecare varf, Catalina si Andrei au urcat 5 Munti in 5 zile, iar Amelia, cu cele 7 reusite in 7 zile se alatura celor trei care au facut premiara Circuitului in august 2013 (si aici ar trebui link la postarea de mai sus)

Ciurcuitul 7 Munti in 7 zile – inseamna ascensiunea celor 7 varfuri ale Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in 7 zile consecutive. Inseamna 15.800 m diferenta de nivel cumulata.

Bucegi – Vf. Omu 2.504 m

Piatra Craiului – Vf. Piscu Baciului 2.238 m

Ceahlau – Vf. Ocolaşul Mare 1907 m

Rodna – Vf. Pietrosu 2.303 m

Metaliferi – Vf. Poienita 1.437 m

Retezat – Vf. Peleaga 2.509 m

Fagaras – Vf. Moldoveanu 2.544 m

7 Munti in 7 Zile, 21-29 iulie 2016

Au finalizat circuitul toti cei 7 participanti: Irina Iorgu, Corina Iorgu, Cristian Iorgu, Ileana Andreescu, Filip Bacalu, Ovidiu Popescu si Dor Geta Popescu.

Dupa Moldoveanu, Omu si Piscul Baciului au urmat Ceahlau, Pietrosul Rodnei, Poienita si Peleaga.

Am 7 recorduri mondiale in alpinismul de altitudine, am urcat pe cei mai inalti munti din patru continente, insa circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor in 7 zile consecutive ramane antrenamentul meu preferat, parcursul meu de suflet si suportul pentru viitoarele expeditii de record.” – a spus Dor Geta Popescu la finalizarea pentru a treia oara, alaturi de toti ceilalti sase membri ai grupului, a editiei 7 Munti in 7 zile de anul acesta.

Inscrie-te la expeditie

Te inscrii si primesti un mail de confirmare.


NUME SI PRENUME

EMAIL

TELEFON