CE FACEM

Altitude Expeditions Team este divizia de munti inalti a Clubului Sportiv Montan Altitudine. Echipa organizeaza expeditii in zone izolate si greu accesibile, dar si stagii de pregatire si expeditii pentru aplinismul de altitudine.

Acum, Altitude Expeditions Team este echipa ta de munti inalti!

Alege-ti varful, alege-ti expeditia, si va fi obiectivul nostru comun

Esti motivat. Esti dispus sa lucram impreuna pentru reusita. Iti propunem programe personalizate de antrenament si stagii de pregatire, completate cu logistica si organizarea expeditiei in munti inalti, consolidata in peste 50 de expeditii , toate cu ascensiuni reusite, unele cu rezultate notabile.

Altitude Expeditions Team a initiat si organizat, impreuna cu Alex Abramov si 7 Summits Rusia, prima expeditie pe Mt. Sidley - cel mai inalt vulcan din Antarctica, in care au fost stabilite urmatoarele performante:
  • Prima echipa care a ajuns pe varf: Alex Abramov – Rusia, Mario Trimeri – Italia, Scott Woolums – USA, Crina Coco Popescu – Romania
  • Prima alpinista din lume pe varf - Crina Coco Popescu (Clubul Sportiv Montan Altitudine)
  • Prima alpinista din lume care a terminat Circuitul 7 Volcanoes - Crina Coco Popescu (Clubul Sportiv Montan Altitudine)
  • Primul alpinist din lume care a terminat Circuitul 7 Volcanoes - Mario Trimeri (Italia)
Altitude Expeditions Team a luat fiinta, in fapt, in Aconcagua, februarie 2008, devenind nucleul, apoi sectia de munti inalti a Clubului Sportiv Montan Altitudine.

Altitude Expeditions Team este singura echipa din Romania care a organizat si condus expeditii in:

Mt. Giluwe

Papua Noua Guinee

Mt. Alam - Kooh

Fata nordica - Iran

Desertul Atacama

Varfuri peste 6500 m

Circuitul 7 Volcanoes si Circuitul 7 Summits